Nyhet! Boka din tarotläggning direkt under fliken WEBBUTIK! Tarot 1 fråga svar inom 48 timmar!

🙂Welcome to Archangel Faith, angel letters for you!: Archangel Michael All survivors!

Jag önskar Dig en härlig höst! 🙂

Länk till min blogg!

Welcome to Archangel Faith, angel letters for you!

 Och du kan läsa om vad läsare tycker om min senaste bok Gudinnornas Visdomsord.

Här är en recension av boken från Ylva: 

"Tack Kerstin älskade "syster"  Gläder mig för alla dina underbara Gudinne texter som du samlat i en vackert illustrerad bok med underbara målningar. Som den Gudinna jag själv är älskar jag Gudinnornas Visdomsord som jag med värme rekommenderar."

Inger skriver till mig:

"Tack, mycket bättre nu.Har haft din gudinnebok som guide varje morgon! Bara älskar boken!" 

HÄR KAN DU BESTÄLLA BOKEN DIREKT FRÅN FÖRLAGET 💋

Gudinnornas Visdomsord – 58 gudinnors ord till dig, Eriksson - Spektra-Art Förlag

 HÄr kan du läsa om mig på Spektra-Arts hemsida, författarsidan, följ länken!

Våra författare | spektra-art.se

Passa på och läs författarintervju till min andra bok: följ länken! 🙂  Vägen till Tro! Ett brev från Maria Magdalena! av Kerstin Eriksson | Vulkans kunskapsbas (vulkanmedia.se)

Alla målningar både omslag och inuti boken är gjorda av mig!

 ***Gudinnan Nike:

Meddelande från gudinnan Nike!

"I dag talar jag om elden. Eld är ett element och ni har sannerligen gått igenom både eld och vatten. Elden har bränt er många gånger och ni lärt känna den väl. Ni har blivit brända på bål mer än en gång och ni minns det ibland. Ni minns också rädslan över att visa ert rätta jag.

Vem är du då? Du är en av Moder Jords hjälpare, du helar mark, djur, och människor och det är naturligt för dig. Du känner universum och du känner andras känslor och smärtor och du känner också andras glädje.

Elden har gjort er starkare, och ni märker direkt vilka som inte har gått igenom elden ännu. Sjukdomen som härjar nu är en eld för många, men du kanske känner att det är som stiltje på vattnet, när vinden inte längre blåser och du får ingen vind i ditt segel och din båt ligger alldeles still ute på havet.

Ni går igenom alla elementen som själar på jorden och mer – och när ni inser och känner in vem ni verkligen är, då faller allt på plats, den plats som är Er sanna plats på jord och i universum.

Ni har en given plats - alltid - och vi älskar Er så otroligt mycket.

Använd tiden i båten till att göra upp en glädjerik plan på vad som är viktigt för dig, och vad du vill genomföra. Egentligen så har du redan en universell plan som du har haft med dig hela tiden, och Moder Jord älskar Dig så mycket och hon väntar på Dig! Hon går också bredvid dig varje dag och uppmuntrar dig!

Ge inte upp kära älskade vän! Du har kämpat så länge och du har blivit mogen och dina ärr är läkta idag och de lyser av de vackraste ljuset och de finaste färgerna,.

Ärren efter alla dina liv är ditt bevis på att du har gett av ditt hjärta och ditt blod och din svett och vi som ser Dig vi ser hur vacker Du är, så låt ingen rubba ditt inre lugn och din inre oas. 

Skapa din kära fristad runt omkring dig, hur liten den än må vara, huvudsaken är att du inser hur viktig du är och att Du nu måste älska alla delar av dig själv och känna total tillit till att vi alltid har älskat alla aspekter av dig från första början, vi har bara väntat på att du skall göra detsamma!

Jag älskar dig,

Nike"

 • Hej här är jag!

  Hej! Jag heter Kerstin Eriksson! Du är välkommen in hit till min sida, jag har ett kall och en väldigt seriös hobby; jag är ett medium, jag ger healing via ärkeängel Metatron!
  Tro, hopp och kärlek är mina ledord.
 • Pegasus Vänner

  Som medium är det mitt största uppdrag att hjälpa och stötta barn som blir rädda för andebesök, och jag har en mycket god vän som heter Pegasus och vi samarbetar för att hjälpa barnen.


 • Energimålning! Jag gör din personliga energimålning där jag tonar in på delar i din aura/tidigare liv, själs signum.

  Mer information finner du under fliken webbutik!

Se under flikarna vad jag erbjuder, allt från tarot till distanshealing! Ha en bra dag! Sköt om Dig!

 

🙂Här är länken till min blogg, jag började få uppdrag från ärkeängel Michael och Faith år 2005 och har skrivit nästan 400 brev om Tro, Hopp och Kärlek!

 https://archangelfaith.blogspot.com/

 Här inne kan du bli följare utan kostnad och få hemskickat nya dikter och kanaliseringar till din mail, från flera olika mästare och mästarinnor. 

Kommentarer

12.03.2020 16:20

Anna Johannesson

Tack underbara Kerstin för hjälpen med mig ,det var verkligen behövligt .
Känner mig som en helt ny människa . ❤❤❤❤

11.08.2019 15:17

Monica Lissel Björnemark

Kerstin har blivit en kär vän till mig som jag värdesätter mycke. Hon är klok och kärleksfull och så duktigt medium. Ger sån tröst att tala med henne💚❤️💚❤️

11.08.2019 14:40

Monica Lissel Björnemark

Har precis läst ut din bok Hand i Hand med asaguden Tor. Den ger precis som dina andra böcker hopp och endjupare förståelse hur allt hänger ihop
Tack så mycke Kerstin❤️❤️❤️

18.07.2019 13:59

Sofie

Tack Kerstin för ett givande och djupt samtal där vi gav plats för kvinnligheten, orgasmerna, manligheten och samvaro. Andlighet och medialitet. Tusen tack. Ser fram emot att prata med dig igen.

16.04.2019 11:25

Karin

Jag rekommenderar Kerstin varmt som medium. Kerstin är inkännande och klarsynt och kommer med handfasta råd. Kerstin förmedlar både från andevärlden men även änglar och elementaler & galaktiska vänner