Prislista längst ned!

 2022 Äntligen en färdig GUDINNEBOK och jag har två recensioner!

 Hösten 2022🤩

Detta gör jag gratis:

*  🙂 Letar efter försvunna djur, saker och människor.

*  🙂 Ger distanshealing med ärkeängel Metatron.

*🙂 Glädjen tillbaka -via mailkontakt!

* 🙂 Skrivkurs i 10 delar. Vägen är Ditt LIv och inget är rätt eller fel, det ÄR! 

 

Här är en författarintervju jag gjorde för min andra bok:

Vägen till Tro! Ett brev från Maria Magdalena! av Kerstin Eriksson | Vulkans kunskapsbas (vulkanmedia.se)

Min sorts guidning passar dig

som vill jobba med dig själv och din andliga och personliga utveckling. Jag följer dig på din väg så länge som du själv önskar.

 Du är varmt välkommen att höra av Dig till mig med dina frågor!

Hej😀 är Du nyfiken på hur din framtid ser ut och vad universum och dina änglar och andedjur har för budskap till Dig?

Mitt namn är Kerstin Eriksson och jag är ett Universellt Änglamedium och coach. Detta är mitt livskall och hobby som jag ägnar mig åt en liten stund varje vecka. Jag ger gratis distanshealing med ärkeängel Metatron 60 min. 

Glädjen tillbaka via telefonsamtal/Skype.

(Gratis via mail, brev/skrift!). Jag jobbar med Jesus Kristus, som också kallas för Sananda, med glädjens energi och genom telefonsamtal så hjälper jag dig via Jesus att öppna upp din glädje igen! Ett sådant samtal är mkt likt en seans. Jag öppnar upp mig för andevärlden innan med olika förberedelser inför vårt samtal och här gäller frivilligt bidrag för detta...för att det skall bli balans! Jag ger av min tid för Dig! Och du ger ett bidrag till mig! 200 kr för 30 minuter, och 333 kr för 1 timme. Denna summa går till min insamling Love-IS som hjälper bland annat Plan Flicka och Amnesty International, samt GAPF Glöm inte Pela och Fadime som är en förening mot hedersmord.

En vän gav mig en tarotlek en sommardag för 17 år sedan och sedan dess så är tarotkorten ett viktigt arbetsredskap för mig. De hjälper mig att kunna tona in på det du behöver veta mer om, fast jag jobbar inte traditionellt med tarot utan är mer en andlig ängla och livscoach som ser mer till ditt mående att det ska bli så bra som möjligt!

 

--------  Hem Ljuva Hem!   ------

Behöver du en energibalansering i ditt hem!

Ibland så blir jag kontaktad av människor som är förtvivlande. De har andebesök i sitt hem, som de inte har någon önskan att ha.

Jag kan vid ett besök göra en energibalansering i ditt hem. Då undersöker jag anledningen till vad det är som pågår och så hjälper jag de andar hem till himlen som behöver det mm. Och du får en förklaring på vad det är som händer.

Jag använder olika tekniker och det tar minst 2 timmar i anspråk.

För bättre och lättare, gladare känsla i ditt hem? Kanske vill du att jag ger Dig tips om din inredning för optimalt energiflöde? Jag kan ge råd om hur du bäst får en bra balans och känsla i ditt hem för jag kan känna in flera olika aspekter, och utifrån dem så ger jag dig direkta tips.

Kostnaden för detta? Det är ett självkostnadspris. Detta är mitt kall och min hobby och jag tar betalt för resekostnaden/övernattning, samt för de 2 timmarna i ditt hem! Hör av dig om du känner att du är intresserad!🙂

 

--------------    TAROT    -------------

Jag lägger för 3 månader, 6 månader*,  12* månader, då ingår en distanshealing* 60 minuter och ett uppföljande telefonsamtal då du kan ställa frågor. Andevärlden kommer ofta igenom då om du är intresserad av andekontakt med någon i himlen!

3 mån/1 fråga: Denna kostar 100 kr just nu! Den kortaste läggningen jag gör är på en fråga och för 3 månader framåt. (Annars kostar denna 175 kr.) Du får svaret på mail eller om du vill ha till din messenger. Brukar bli i storleksordning ett A4 papper fullt med text.

6 mån/2 frågor: 350 kr är en mellan variant. En längre framförhållning på dina frågor samt djupare seende, det blir mer text, kanske uppemot 2-3 A4 sidor med info till dig. Mailas dig eller utskrivet på papper via postgång eller till din messenger. Här ingår också en distanshealing om du önskar, med uppföljande telefonsamtal efteråt. 

12 mån/3 frågor och denna kostar 700 kr. Hur ser din livssituation ut 12 mån framåt. Detta är den gedignaste avläsningen jag gör. 3-4 A4(eller mer) sidor text till Din mail om du så önskar. Eller så printar jag ut den och skickar den med brev till dig. Den ger mkt info om Dig och var du är och var du är på väg. Du får olika nycklar till hur du skall hantera saker och ting om det behövs. Här ingår en distansmeditation med ärkeängel Metatron (med uppföljande telefonsamtal) som jag jobbar med sedan några år. Jag drar även intuitivt både gudinnekort samt änglakort till dig som ingår också.

Vad behöver jag av dig?

Ett nytaget foto av dig där jag ser ditt ansikte/ögon utan retuschering. Samt ditt D.O.B alltså ditt födelsedatum. Hur du betalar ser du längre ner! 

Gudinnekort välj ett nummer mellan 1 och 84!

Jag använder även mina egna kanaliserade Gudinnekort som jag fått av 58 gudinnor och 1 manlig Gud till att ge dig en ny vy på dit liv och din väg i livet! Kanske är du intresserad av den feminina kraften som finns inom oss alla - fast ofta så har vi missat dess urkraft och klokskap, då den har varit förtryckt i så många tusentals år. 

Om du inte alls vet vad du behöver så vill jag vill helst börja med att ge dig en konsultation via telefon genom att tona in andligt på energierna omkring dig och i ditt liv här och nu, jag kan också se bakåt in i tidigare liv, och framåt in i framtiden för dig! 

I varje konsultation tittar jag även på de änglar, gudinnor andedjur och guider mm som går vid din sida och som jobbar med dig och förmedlar healing, vägledning och personliga budskap till dig från dom.

 Följ ditt hjärta och ställ dina frågor; dina känslor, kärleksfrågor, tidigare liv, din väg helt enkelt! (Min andra kanaliserade bok med ord från Maria Magdalena ger nycklar till vägen vi vandrar i livet!)

Min kraft finns hos de magiska trädens rötter och Moder Jord, Gudinnorna, min goda vän Älvan och Tomten och det 987 åriga Trollet och Vittror naturligtvis mina universella guider, därav flera är ärkeänglar. Jag har gått i lära direkt hos ärkeängel Michael och Faith sedan år 2005. 

En ettårsläggning på dina frågor 900 kr. Fler saker ingår. Skriftligt till din mail/messenger.

 

💋För älskande par!

Yin och yang tarot.😘

Yin och yang tarot lägger jag för enskild person eller för par som vill förstå mer av sin relation och vill aktivt jobba för att den skall må bättre, för dig som vill att den ska hålla! Först så ser jag ser frammåt i tiden i 12 månader.

Detta är en mycket gedigen läggning och därför kostar denna 700 kr per person. Den handlar om och visar din kvinnliga och manliga balans, hjälper dig att förstå dig själv! Vad kan du/ni behöva jobba med? Hur fungerar eran intima realtion? Allt kan komma fram! Ni får varsin egen text om er själva samt en text som handlar om er tillsammans, eran relation och om hur ni fungerar ihop och om vad ni kan jobba med om ni vill öka er livskvalitet tillsammans, må bättre, förstå varandra mer osv.

Fler saker ingår som: 60 minuter distanshealing med ärkeängel Metatron samt telefonuppföljning. Jag drar även gudinnekort för dig/er. Texten kan jag skicka till din mail om du önskar alternativt till Messenger. PS om ni är ett par som vill ha denna läggning, vänligen kontakta mig var för sig via mail!

Denna tarot läggs i första hand för par som vill lära sig mer om sig själv och om sig som par: ("Vad behöver vi jobba med för att vår relation ska fungera bättre!") priset är per person.

30 min telefonkonsultation, 111 kr  Om du vill vara noggrann och låta mig känna in vad du behöver.

Kanske har du andebesök i ditt hem? Och du vet inte vem det är och vad de vill? Ställ alla frågor du behöver. Vill du få kontakt med när och kär i himlen? Vill du då ha distanshealing så skickar jag det också!

60 min seans över telefon/skype/messenger 500 kr.

Prislistan ser du längst ner!

Kärleken och tacksamheten är min religion! Kärlekens energier är viktigast för mig!

Tro, hopp och kärlek, gäller vad du än har gått igenom och därför väljer jag att erbjuda nu speciellt under Covid epidimin att erbjuda gratis distanshealing med Ärkeängel Metatron och Stödsamtal med de gåvor som Jesus har gett mig och lärt mig om glädjens energi!

100 procent tystnadsplikt naturligtvis!

När du har swishat så har du bokat din tid. SWISH 070-5228381

Viktigt att veta: Betalning sker i förskott, senast 3 dygn före bokad tid. 

🙂och tusen tack för frivilliga bidrag! via swish!👍

I tur och ordning jobbar jag, när swishen syns så har du din bokade tid! Jag har flera referenser.

🙂Till varje läggning så behöver jag ett nytaget foto av dig utan filter osv samt år, månad och dag, när du är född.

Obs! Viktigt att känna till: Jag har rätt att neka och om jag känner så får du dina pengar tillbaka.

Jag svarar inte på frågor om:

*  tredje person,

*  graviditet,

*  sjukdom/död.

Och du måste vara över 18 år. 

 

12 månaders avläsning med tarotkort, och du får (brukar bli) 3-4 A4 sidor som jag skickar till din mail eller messenger. 1 distanshealing ingår, samt ett uppföljande telefonsamtal, andekontakt med mötesrummet i himlen händer ganska ofta. Jag drar även ett änglakort och ett gudinnekort om du önskar. 700 kr
60 min Distanshealing med Ärkeängeln Metatron. 0 kr Gratis 0 kr
Personlig energimålning/aura/tidigare liv, (varav porto ingår värde 107 kr) 600,00 kr
Yin och yang tarot, 12 månader. Pris per person. Skriftligt svar till era mail/messenger, Ingår; Uppföljande telefonsamtal/skype samt distanshealing med ärkeängel Metatron. 700,00 kr
Glädjen tillbaka via telefon/skype! Jag vägleder Dig och Jesus är min guide! jag älskar Jesus och jag har samarbetat med honom flera gånger i möten med människor, för mig är han den mest kärleksfulle och jag känner honom som en shaman! 30 min eller 60 min. 200/333 kr
Andlig konsultation 30 minuter, så jag kan känna in vad som skulle passa dig! 111,00 kr
60 min seans via telefonsamtal, andekontakt, och exempelvis; hjälp med att rensa energier hemma hos dig! Och du får en skriftlig sammanfattning som jag skickar till din mail/messenger som du kan läsa efteråt i lugn och ro! 500,00 kr
Bortsprungna djur och försvunna människor. Gratis 0,00 kr
3 månaders tarotläggning på din 1 (en) fråga! Skickas till messenger/mail. 100,00 kr
6 månaders tarotläggning på dina 2 frågor och funderingar kring dessa. En distanshealing ingår med Ärkeängel Metatron om du vill. Skickas till din messenger/mail/post. Ingår änglakort eller gudinnekort, välj själv! 350,00 kr
1 timme. Privatsittning/seans hemma hos mig. Te eller kaffe med tilltugg ingår! En gåva ingår. 650,00 kr
Energibalansering i ditt egna hem! Via telefon eller hembesök. Självkostnadspris. Hör av dig för mer info! Ha en bra dag!